Clavdij Jadlovskij er styreleder i Titan Fekteklubb. Han har lang erfaring både som leder og som trener. Clavdij fokuserer på optimal organisering av treningsprosessen i Titan fekteklubb.


Clavdij Jadlovskij er en av verdens mest meritterte fektetrenere og har trent utøvere fra Norge, Sverige, Estland, Latvia, Litauen, Sovjetunionen, Russland, Ukraina, Moldova, Israel og Hviterussland og flere andre land. Hans elever er blitt mestere både i nasjonale mesterskap i de respektive landene, og i internasjonale mesterskap slik som EM, VM og OL.

Jadlovskij har PhD i Pedagogikk, og er trener av høyeste rang. Han har blitt tildelt tittelen «trainer with honors» (en pris som kun gis ut for eksepsjonelle og bemerkelsesverdige prestasjoner på et internasjonalt nivå).

Jadlovskij tror at helsen kommer først og har stor fokus på dette som trener. Han mener også at fremtiden ligger hos psykisk og fysisk sterke mennesker.

Mange av hans tidligere elever jobber nå som trenere rundt om i verden, blant annet i USA, Israel, Australia, Tyskland, Slovakia og selvfølgelig i Estland, Latvia, Russland, Ukraina osv. Bare i Norge er det flere enn ti trenere som har vært elever av Jadlovskij.

Alle de tidligere elevene til Jadlovskij har tatt en høyere utdanning og tatt med seg mye av Jadlovskij’s visdom inn i sine diverse jobber og bruker nå denne kunnskapen som advokater, leger, økonomer, pedagoger, etc.

Mye av suksessen til Jadlovskij ligger i hans unike opplæringsmetoder. Han ser på hver elev som et individ som trenger individuelt tilpassede fremgangsmåter for å bli flink. Han har en eksepsjonell evne til å utvikle intuisjon og tålmodighet hos alle sine elever. Hans oppgave er å vise deg hvem du egentlig er, og hvem du kan bli om du åpner opp ditt talent.

Mange av hans tidligere elever har i lang tid vært på toppen av både norsk og internasjonal fekting. Om du drømmer å bli som dem, og trene deg opp til å bli verdensmester eller om du rett og slett ønsker å lære å beherske deg selv under stress, så er Titan Fekteklubb riktig sted for deg.